Velkommen til adidas butik!
Søg
0 item. , Kr 0.00

Forsendelse

Vi bruger International Express Service for alle internationale leverancer . Lad omkring 5- 10working dage fra afsendelsen . Kan opstå yderligere forsinkelser i månederne fra september til Marts på grund af den høje efterspørgsel og tung belastning af posttjenester og skikke. Vi er ikke ansvarlige for tab eller beskadigelse af din ordre i transit. Dette ansvar er givet videre til dig , så snart vi hånd din bestilling over til rederiet . Internationale ordrer kan være omfattet af import skatter / afgifter . For information , kontakt venligst din lokale toldmyndighed.

Forsendelse Metoder
EMS (Express Mail Service ) : EMS er vores standard ekspresforsendelse -metoden ( Passer til de fleste kunder ) .

DHL : Vi vælger DHL når lasten vægt lig med eller større end 21kg .

Fragt Tid
Normalt ville det tager 12-48 timer at behandle og sende ud af dine varer. Hvis du bestiller et produkt på lager , vil vi kontakte dig med det samme via e- mail.

Normalt tager det ikke 5-7 hverdage for ekspreslevering . Vi er ked af, at vi ikke giver overnight shipping i øjeblikket .

Sporing
EMS : http://www.ems.com.cn/english.html
DHL : http://www.dhl.com/en/express/tracking.html

Når din ordre er afsendt, vil vi sende dig en e-mail med tracking nummer . Så skal du tjekke din e-mail boks og spore din ordre senere .

 

 

Retur


I det usandsynlige tilfælde af fabrikationsfejl , ville vi erstatte / reparere de produkter, uden omkostninger for kunden. For at returnere en vare, skal du kontakte os og informere os om årsagen . Vi vil så give dig yderligere instruktioner. Varerne skal returneres inden 8 dage efter modtagelsen dato - ubrugte og indeholder alle de originale emballage og etiketter. Vi vil kreditere din oprindelige betalingsform , bortset fra 25 % re-stocking/processing gebyr og US $ 30 tilbagevenden gebyr. Alle forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varer er ansvarlig for forbrugeren.

Udveksling
At udveksle et produkt , skal du kontakte os og informere os om årsagen . Vi vil så give dig yderligere instruktioner. Varerne kan byttes inden 8 dage efter modtagelsen dato , forudsat at de er ubrugte og i original stand med alle de originale emballage og etiketter. Når returnerer en vare til en udveksling , skal du sørge for, at dit navn, adresse , telefonnummer og instruktioner er tydeligt angivet. Alle forsendelsesomkostninger i forbindelse med udveksling af varer er ansvarlig for forbrugeren. Vi anbefaler kraftigt , at du bruger spores shipping, da vi ikke vil være ansvarlig for eventuelle mistede pakker . For oversøiske ordrer denne proces kan tage op til 30 dage.